veselakashta@yahoo.com + 359 897 967 065

Начало » Храна » Меню

Меню

Във връзка с пандемията от COVID - 19 за момента не предлагаме храна във Весела Къща. Извиняваме се предварително за причиненото неудобство.

Отнасяме се към храната с любов и уважение. Тя е универсален език, който ни сближава, създава приятелства. Кулинарията и готвенето са изкуство, усет, но и забавление. Ще се постараем да усетите удоволствието от храната сред приятна и непринудена обстановка...

Закуска

Вярваме, че добрият ден започва с  хубава закуска, поднесена с усмивка. Любимите на всички мекици, палачинки и пържени филии се поднасят с домашно сладко и вкусно сирене. Предлагаме и различни видове запеченни сандвичи, както и зърнени закуски с мляко и плодове. Към закуската предлагаме различни видове чай или кафе и айран.

Обедно меню

Към обедното меню са включени различни супи и готвени ястия от балканската кухня, както и традиционна българска скара поднесена с гарнитура по избор.

Вечеря

На нашите гости предлагаме тристепенна вечеря, която включва  разядки, основно ястие, салата, десерт и хляб. В нашата кухня използваме само пресни продукти от подбрани произвидители, за да гарантираме качеството на храната.

Моля, направете запитване за повече информация относно предлаганите от нас ястия.

 

                                             

                             Родопски специалитети с предварителна заявка

  • Пататник
  • Родопски клин с ориз или тиква
  • Качамак със сирене/месо
  • Агне на пещ   (печено във фурна на жар, поднесено с дроб сърма)
  • Телешко на пещ (печено във фурна на жар, гарнирано с цели печени картофи)

В случай, че желаете да изготвим индивидуално меню, моля свържете се с нас за да го обсъдим.