veselakashta@yahoo.com + 359 897 967 065

Начало » За къщите

За къщите

Весела Къща е общото наименование на  две къщи за гости в Мостово- малко живописно село в Родопите, разположено близо до Кръстова Гора и Белинташ, само на 27 км. от Асеновград.  

Всяка от къщите е прекрасен избор за семейна почивка или среща  с приятели на планина по всяко време на годината. Тук всеки гост ще се наслади на домашен уют и комфорт, съчетани с  неповторима тишина и спокоиствие. Прекрасната природа, чистият въздух и множеството интересни места за посещения в близост гарантират приятен престой на всеки гост.

Просторният, обезопасен  двор е чудесно място за отдих и забавления на открито. Разположението на къщите на тиха крайна улица, гарантира спокойствието на нашите гости. В къщите могат да се настанят до 22 човека, в случай че се ползват  допълнителните легла и двете самостоятелни стаи, които могат да се ползват към всяка една от къщите.

Всяка от къщите разполага с трапрзария и добре оборудвани кухни, в които гостите могат да приготвят своята храна и да организират своя весел празник.