veselakashta@yahoo.com + 359 897 967 065

Начало » Забавление

Забавление

Ако останете в къщите:
Понякога лошото време може да провали плановете Ви за разходка из региона – тогава се възползвайте от възможноста, да се полюбувате на пейзажите заобикалящи къщите, или да се раздвижите с топката или федербала. Можете да поиграете на традиционните табла шах и карти, или да прегледате списание и любима книга, а в случай, че не ви се прави нищо, просто се насладете на тишината...

Игри на двора
Гордеем се с нашия двор. Е, не е футболно игище, но има достатъчно място за игра на федербал, футбол на малки врати, мини баскетбол, батут и други забавни игри, които ще държат децата ви далеч от екрани и мобилни устройства. Поне за известно време..

Семейни празници
Искате да организирате Рожден ден, юбилей или тържество където да поканите близки и приятели – във Весела Къща сме готови да Ви посрещнем. В къщите има всичко необходимо за да се приготвите за специалния повод, но ако имате нужда от помощ ние сме насреща.. Можем да подготвим украсата предварително, за да изненадате любимия човек, или да изготвим специално меню, когато желаете да има включена храна..

Семейните празници са важна част от живота ни, добър повод да се забалвляваме и да създадем незабравими спомени..Не ги пропускайте..

Конен туризъм "Ряката"

Всеки който желае може да разнообрази престоя си във Весела Къща с вълнуваща разходка с кон. За повече информация и записвания на тел. 0896 844 648

 

Свържете се с нас на тел. 0897 967 065 за да обсъдим най-добрият вариант за Вас.